Tjenester

Varme & Sanitet

ETAB tilbyr løsninger innen oppvarming og sanitæranlegg (VS) for eiendom og næringer. Vi arbeider med energibesparende tiltak og gir ekspertvitenskap i kjeler og varmepumper.

Kjøling / Ventilasjon

ETAB hjelper alt fra ventilasjonssystemer, klimaanlegg og kanaler til kvalifiserte løsninger for rent rom og industriell ventilasjon.

Installasjon

ETAB arbeider med installasjoner innen Elektrisitet, VS, Ventilasjon, Kjøling og Service på de fleste områder som bolig, kontor, næringsliv, offentlig miljø og industri.

Våre spesialutdannede teknikere og installatører er koordinert fra ulike teknologiområder og vi kan derfor tilby alt fra individuelle installasjoner til totale løsninger.

Vår ambisjon er å levere hva kunden forventer og helst litt mer. Vi samarbeider med våre kunder fra første kontakt til ferdig arbeid.

​​​​​​​Vi ønsker å levere energieffektive, funksjonelle og miljøvennlige løsninger, og derfor arbeider vi kontinuerlig med kvalitet, miljø og arbeidsmiljø i vår virksomhet.

Service

ETAB kan tilby våre kunder en tjeneste som er rask og sikker. Velutstyrte servicebiler og spesialutdannede servicetekniker garanterer en god service.
​​​​​​​
Vi ønsker å skape en god kontakt mellom kunden og oss. Vi ønsker at kunden ska bli fornøyd med jobben vår.

Eiendom

ETAB utfører drift og vedlikehold på eiendomstekniske installasjoner. Vi jobber med de fleste eiendomsinstallasjoner.​​​​​​​

Så arbeider vi

ETAB-total

Fra idé til ferdig installasjon. ETAB påtar seg ulike former for total engasjement.

Total engasjement kan være: Energikartlegging av tekniske installasjoner. Forslag til forbedringer. Endret design. Energibesparende og miljømessige aspekter.

Total engasjement kan også være: Gjennomføring av nøkkelferdige kontrakter (prosjektplanlegging, prosjektledelse, montering, materialleveranser, underleverandører).
​​​​​​​

Partnering

ETAB deltar i kontraktsformen partnering. Entreprenørens ulike partnere samarbeider i byggeprosessen og arbeider mot et felles mål. Alt for prosjektets beste.

K-M-A

Kvalitet
ETAB har skapt et kvalitetsstyringssystem i en struktur i henhold til SS-EN ISO 9001: 2000. Kvalitetssystemet inneholder kvalitetspolitikk og kvalitetshåndbok, samt rutinebeskrivelser med tilhørende dokumenter.

ETAB har fordelen av at våre ansatte i mange år jobbet i selskaper med komplette kvalitetssystemer. 

Miljø
ETAB har skapt et miljøledelsessystem i en struktur i henhold til ISO 14001 (vi er ennå ikke sertifisert). Miljøledelsessystemet inneholder miljøpolitikk og miljøhåndbok og rutinebeskrivelser med tilhørende dokumenter. 
​​​​​​​
Arbeidsmiljø
ETAB har rutiner og retningslinjer for hvordan vi skal arbeide for å forebygge ulykker og dårlig helse. Vi har en arbeidsmiljømanual som veileder oss i det systematiske arbeidsmiljøarbeidet.